Doček 2008.
5 posters
Page 1 of 1
Doček 2008.
Da li je doček Nove godine za Vas jedno sasvim obišno veče (ako zanemarimo činjenicu da smo jos godinu stariji), ili nešto posebno!?
Sa kim, kako i gde ćete biti 31.12.?
Sa kim, kako i gde ćete biti 31.12.?
Re: Doček 2008.
Odavno je Nova godina za mene izgubila draz, jos od kada ne dobijam paketice i ne verujem u DEDA MRAZA. Sto se mene tice ja bih je najradije docekala u drustvu voljene(voljenih) osoba, bilo gde.A posto cu taj dan verovatno raditi do 18h,daj Boze da je ne docekam i na poslu.
toliko za sada,cim nesto odredjenije budem znala javicu...
toliko za sada,cim nesto odredjenije budem znala javicu...
sremica- Ugledna Forumska Persona
- ÁđîĽ ďîđóęŕ : 321
Registration date : 2007-11-20
I meni je nova godina izgubila draž, pravi šmek praznika i smisao je imala kada sam bio mali, kada sam ukrašavao novogodišnju jelku i jedva čekao da mi Deda Mraz donese ono što sam naručio preko tate i mame!? Danas mi je ostalo samo sećanje na to šta je praznik, više tu atmosferu ne mogu da proživim, ni kada su u pitanju drugi praznici...možda jednog dana.
I ove godine ćemo novu godinu, u skladu sa današnjim trendom, dočekati u nekom od odličnih klubova u okruženju, najverovatnije u klubu "Plitvice", jer ima najbolju ponudu kada je u pitanju prostor, atmosfera, muzika, iće i piće a i cena je relativno ok.
I ove godine ćemo novu godinu, u skladu sa današnjim trendom, dočekati u nekom od odličnih klubova u okruženju, najverovatnije u klubu "Plitvice", jer ima najbolju ponudu kada je u pitanju prostor, atmosfera, muzika, iće i piće a i cena je relativno ok.
Top- Urednik i ugledni forumaš
- ÁđîĽ ďîđóęŕ : 442
Registration date : 2007-05-17
Ja naterao sestru da okiti jelku...
Mitrucin mali- Urednik i ugledni forumaš
- ÁđîĽ ďîđóęŕ : 381
Registration date : 2007-05-15
e moj mitre sećaš li se ti kako si se opio u plitvicama,strašno kako si bio ubiven,a deki je vešto izbegao to napijanje
Herkules- Ugledna Forumska Persona
- ÁđîĽ ďîđóęŕ : 233
Registration date : 2008-03-03
Similar topics
» Euro 2008
» DoWnLoAd FiLmOvA - LiNkOvI zA DoWnLoAd
» Pesma Evrovizije - Beograd 2008.
» Olimpijske igre - Peking 2008.
» DoWnLoAd FiLmOvA - LiNkOvI zA DoWnLoAd
» Pesma Evrovizije - Beograd 2008.
» Olimpijske igre - Peking 2008.
Page 1 of 1