Novogodišnje SMS čestitke
2 posters
Page 1 of 1
Novogodišnje SMS čestitke
Bliži se Nova 2008. Novogodisnje čestitke su zamenile SMS poruke.
Svako od nas zna barem nekoliko porukica pa bi bilo lepo da podeli sa svima kako bi Novu Godinu dočekali spremni...
Svako od nas zna barem nekoliko porukica pa bi bilo lepo da podeli sa svima kako bi Novu Godinu dočekali spremni...
sremica- Ugledna Forumska Persona
- ÁđîĽ ďîđóęŕ : 321
Registration date : 2007-11-20
Re: Novogodišnje SMS čestitke
Godina ova tačnije Nova neka ti donese radost i sreću od prosle godine veću, a sve sto tugu i bol stvara neka odnese godina stara.
U ovu Novu godinu sa osmehom zaplovi i neka ti se ostvare svi najdraži snovi, a probleme stare bez patnje preboli, to ti želi neko ko te mnogo voli!!!
Naše su želje prolazni sni, šta ti želim ja ne žele ti svi! Zato je moja želja mala i kratka...neka ti 2008 bude mnogo, mnogo slatka...
sremica wrote:Bliži se Nova 2008. Novogodisnje čestitke su zamenile SMS poruke.
Nekada su se, pre odabira garderobe i mesta za novogodišnju proslavu, birale čestitke za najdraže osobe. Sada, kada nam je tehnologija toliko pristupačna odlučujemo se za lakše, ali manje kreativne varijante čestitanja - mobilnim telefonom... Setite se se kada ste poslednji put primili ili poštom poslali novogodišnju čestitku. Da li smo postali lenji da napišemo čestitku ili je SMS rešenje zaista bolje?
Ja uglavnom, čestitam tako što poželim mnogo sreće, zdravlja,uspeha i ljubavi...
Nisam u fazonu da prekucavam poruke sa tv-a ili neke u stihu osim ako sam nesto ne smislim...
No evo….
365 puta od prošlog januara pa do sad, ona je zevala u svojoj pidžami a nije ni znala da je toliko mnogo u stanju da zeva… 365 puta od prošle godine pa do sad, ona je bila gladna i uzela je da ruča. Isto toliko puta pa sve do sad: umivala se, prala zubiće, tuširala, žmurila i gledala.
I nije mogla da predpostavi da je u svakom od tih 365 dana neko za nju nešto lepo poželeo... a ne samo sad!!!
Nisam u fazonu da prekucavam poruke sa tv-a ili neke u stihu osim ako sam nesto ne smislim...
No evo….
365 puta od prošlog januara pa do sad, ona je zevala u svojoj pidžami a nije ni znala da je toliko mnogo u stanju da zeva… 365 puta od prošle godine pa do sad, ona je bila gladna i uzela je da ruča. Isto toliko puta pa sve do sad: umivala se, prala zubiće, tuširala, žmurila i gledala.
I nije mogla da predpostavi da je u svakom od tih 365 dana neko za nju nešto lepo poželeo... a ne samo sad!!!
UPOZORENJE! Nova godina ce biti otkazana... i vi ste krivi za to...! Neko je rekao DEDA MRAZU da ste bili dobri tokom cele godine... i DEDA MRAZ je umro od smeha!
Page 1 of 1