Bazeni,jezera,bare i ostalo...
2 posters
Vojka Forum :: Arhiva :: Leto `07.
Page 1 of 1
Bazeni,jezera,bare i ostalo...
Ovde mozete obaveshtavati forumashe o vashim utiscima i iskustvima kao i preporukama o tome gde se najlakshe mogu prekratiti ove vrucine.
Dakle podelite sa nama gde su dobri bazeni,jezera,ade,reke i ostalo...
I naravno kakav je ambijent,klopa,ostali sadrzaji i naravno ima li guzve i na shta bi trebalo da obratimo paznju...
Dakle podelite sa nama gde su dobri bazeni,jezera,ade,reke i ostalo...
I naravno kakav je ambijent,klopa,ostali sadrzaji i naravno ima li guzve i na shta bi trebalo da obratimo paznju...
Mitrucin mali- Urednik i ugledni forumaš
- Áðî¼ ïîðóêà : 381
Registration date : 2007-05-15
Re: Bazeni,jezera,bare i ostalo...
Eto da ja pochnem prvi.
Pre neki dan smo bili na bazenu u Novom Sadu,otvoreni bazen pored hotela Park.Fino sredjeno,shto je najbitnije chisto je veoma.Ima gde da se sedne,ima hladovine,takodje i svashta da se pojede i popije.Ima zemske ima sve...
Jedino je guzva ogromna,da ga uporedim sa guzvom na Indjiskom bazenu u top sezoni...Elem...
Takodje poslednjih par dana sam visio na Adi,u BG-u.Jako lepo sredjeno,svi znamo kako izgleda Ada Ciganlija...Jedino shto ja ne volim tu vodu tako da sam pre za varijantu lezaljka ispod suncobrana i vopi-'ladno!
Mada je nocu mnogo bolje,opushtenije,za shetnju dushu dalo itd.
Pre neki dan smo bili na bazenu u Novom Sadu,otvoreni bazen pored hotela Park.Fino sredjeno,shto je najbitnije chisto je veoma.Ima gde da se sedne,ima hladovine,takodje i svashta da se pojede i popije.Ima zemske ima sve...
Jedino je guzva ogromna,da ga uporedim sa guzvom na Indjiskom bazenu u top sezoni...Elem...
Takodje poslednjih par dana sam visio na Adi,u BG-u.Jako lepo sredjeno,svi znamo kako izgleda Ada Ciganlija...Jedino shto ja ne volim tu vodu tako da sam pre za varijantu lezaljka ispod suncobrana i vopi-'ladno!
Mada je nocu mnogo bolje,opushtenije,za shetnju dushu dalo itd.
Zenba u Vrdniku nikako ne preporuchijem,zelena neka voda,vruca,kazu lekovita.Ali ja im neshto ne verujem...Imate osecaj kao da plivate u kazanu sa kipucom vodom a upravo ste vi glavni sastojak te supe.Nikad vishe!
Bazen na Spensu je extra,posebno u varijanti nocnog kupanja...
Bazen na Spensu je extra,posebno u varijanti nocnog kupanja...
Moram naglasiti da je bazen u Novom Sadu kod hotela Park otvoren nocu od 21.00 do 00.00 chasova dok traju ove tropske vrucine.
Upad na bazen je 200 kinti...
Toplo bih vam preporuchio,nije tako guzva,voda je izvrsna.Rade i sami kafici u sklopu bazena a ima i svashta da se pojede...
Kao shto sam napisao ranije,veoma je chisto,sredjeno,nemojte propustiti!
Upad na bazen je 200 kinti...
Toplo bih vam preporuchio,nije tako guzva,voda je izvrsna.Rade i sami kafici u sklopu bazena a ima i svashta da se pojede...
Kao shto sam napisao ranije,veoma je chisto,sredjeno,nemojte propustiti!
moraš mi pokasti di je taj bazen
Herkules- Ugledna Forumska Persona
- Áðî¼ ïîðóêà : 233
Registration date : 2008-03-03
Pa choveche preko puta Markovog stana. Pokazacu ti,ne brini,kada za to dodje pravo vreme... Mislim,sad ne radi,a ako ti sada pokazem ti cesh do leta zaboraviti gde je...
ok kad se otvori idemo videti di je
Herkules- Ugledna Forumska Persona
- Áðî¼ ïîðóêà : 233
Registration date : 2008-03-03
Vojka Forum :: Arhiva :: Leto `07.
Page 1 of 1