Simbol Vojke
4 posters
Page 1 of 1
Re: Simbol Vojke
Simbol bi trebalo da bude nešto što će ljude asocirati na Vojku.
Zimski simbol bi definiivno trebalo da bude blato (al' žitko).
Ne znam samo kako bi od toga napravili suvenir (možda kaljava cipela? maketa traktora sa maximalno blatnjavim gumama i dve prikolice repe?)
Zimski simbol bi definiivno trebalo da bude blato (al' žitko).
Ne znam samo kako bi od toga napravili suvenir (možda kaljava cipela? maketa traktora sa maximalno blatnjavim gumama i dve prikolice repe?)
asjoben- Nova Forumska Persona
- ÁđîĽ ďîđóęŕ : 36
Registration date : 2007-11-29
Ha,ha,ha!
Ja se u potpunosti slazem!
Jeste ogavno ovo blato i ti silni traktori i kamioni ali shta cesh. Nije to samo kod nas,u svakom drugom mestu (selu) u Sremu i Bachkoj je isti ptroblem. Ljudi slecu sa puta ,sudaraju se,niko nece nishta konkretno da preduzme da se problem koliko-toliko sanira. Pri tom mislim da kvase i polivaju kolovoze kao shto bi po zakonu mislim i moralo... Ali shta cesh... Seljak je uvek kriv...
Ja se u potpunosti slazem!
Jeste ogavno ovo blato i ti silni traktori i kamioni ali shta cesh. Nije to samo kod nas,u svakom drugom mestu (selu) u Sremu i Bachkoj je isti ptroblem. Ljudi slecu sa puta ,sudaraju se,niko nece nishta konkretno da preduzme da se problem koliko-toliko sanira. Pri tom mislim da kvase i polivaju kolovoze kao shto bi po zakonu mislim i moralo... Ali shta cesh... Seljak je uvek kriv...
Mitrucin mali- Urednik i ugledni forumaš
- ÁđîĽ ďîđóęŕ : 381
Registration date : 2007-05-15
U razvijeniji zemljama na svakom izlazu iz atara postoji adekvatno mesto i kompresor sa vodom i svaka poljoprivredna mašina mora da se valjano opere a ko to ne učini na drumu ga čeka policija koja će ga papreno kazniti. Ali kod nas su drugi problemi, em što nema tih stanica em što su sadašnje mere (tipa cisterni sa vodom) nedovoljne, em što nam represivno- preventivni aparat ne funkcioniše zbog niskih plata i sledstveno tome, logične korupcije... Propašce nam kola od blata i rđe, ali postoji rešenje, svi ćemo pokupovati galvanizovane mašine tipa ML, X5 i Lendkruzer i problem kao rukom odnešen...
Top- Urednik i ugledni forumaš
- ÁđîĽ ďîđóęŕ : 442
Registration date : 2007-05-17
Page 1 of 1