Ivan Pucin i Pera Karic, legende Vojke
2 posters
Page 1 of 1
Ivan Pucin i Pera Karic, legende Vojke
Kako da prodje daća ("sedeljka" posle sahrane) bez Ivana Pucinog.... čujem znaju ga po tome u celoj opštini... Mala mu Vojka...
A dokle god nas voljeni Pera Karić svojim budnim okom čuva naš centar, mada bi trebao samo Elitaru, mi mozemo mirno da spavamo....
A dokle god nas voljeni Pera Karić svojim budnim okom čuva naš centar, mada bi trebao samo Elitaru, mi mozemo mirno da spavamo....
Zum zum zum- Nova Forumska Persona
- ÁđîĽ ďîđóęŕ : 4
Registration date : 2007-07-26
Re: Ivan Pucin i Pera Karic, legende Vojke
HEH!
Slazem se,oni su pravi celebrities in da Voyka city a Bo'me i shire...
Pera Karic (sa akcentom na A,Kaaaric ) je meni pravio neku kapiju,i plastenike koliko se secam.On lepo dodje,ponese njegov mali tranzistor sa nekom muzikom koju nikako ne mogu razumeti (neko srikanje i navodno guslanje...).Zatim pripali aparat za varenje i kad pochne pesma udriiiii! Znam da mi je pola cevi popucalo na tim shavovima gde je on vario i da smo morali ponovo...Damn!
Slazem se,oni su pravi celebrities in da Voyka city a Bo'me i shire...
Pera Karic (sa akcentom na A,Kaaaric ) je meni pravio neku kapiju,i plastenike koliko se secam.On lepo dodje,ponese njegov mali tranzistor sa nekom muzikom koju nikako ne mogu razumeti (neko srikanje i navodno guslanje...).Zatim pripali aparat za varenje i kad pochne pesma udriiiii! Znam da mi je pola cevi popucalo na tim shavovima gde je on vario i da smo morali ponovo...Damn!
Mitrucin mali- Urednik i ugledni forumaš
- ÁđîĽ ďîđóęŕ : 381
Registration date : 2007-05-15
Page 1 of 1