Sta biste promenili u Vojki
+6
Dexy
danica
Mitrucin mali
daremyth
StoleSS
10 posters
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Sta biste promenili u Vojki
Ono sto vam se ne svidja?Vasa sugestija kako biste to promenili?Sta uciniti da Vojka bude bolje mesto za zivljenje?
Last edited by Dexy on Wed Feb 20, 2008 5:58 pm; edited 1 time in total
StoleSS- Urednik i ugledni forumaš
- Áðî¼ ïîðóêà : 277
Registration date : 2007-05-16
Re: Sta biste promenili u Vojki
pod hitno postaviti semafor...
daremyth- Nova Forumska Persona
- Áðî¼ ïîðóêà : 8
Registration date : 2007-08-30
najveæa tuga je što je semafor nepotreban a raskrsnica premala za neku takvu avanturu
Top- Urednik i ugledni forumaš
- Áðî¼ ïîðóêà : 442
Registration date : 2007-05-17
covek se tope samo salio...
Najnovija vest je da ce Vojka konacno dobiti kapelu...
jer je u zadnjih nekoliko godina nema u Vojki bas nista da se radi,svuda se nesto radi samo Vojka poslednja rupa na svirali...
a to samo zato sto smo seljacine nevidjene,i biramo u MZ Vojka samo najvece klosare...u 90% slucajeva
Najnovija vest je da ce Vojka konacno dobiti kapelu...
jer je u zadnjih nekoliko godina nema u Vojki bas nista da se radi,svuda se nesto radi samo Vojka poslednja rupa na svirali...
a to samo zato sto smo seljacine nevidjene,i biramo u MZ Vojka samo najvece klosare...u 90% slucajeva
Uglavnom su do sada na vlasti u MZ bili alkoholichari ili totalno nezainteresovani likovi...A vala ima i onih zatucanih...tipa shta ce nam to i to ili...Ma daj,nesposobnjakovici jedni.A omladina tu najvishe ispashta.Da nije ovog auto puta mislim da bismo bili gori od Sibacha...
Mitrucin mali- Urednik i ugledni forumaš
- Áðî¼ ïîðóêà : 381
Registration date : 2007-05-15
nabavite prvo ZELEZNICKU STANICU ili neki AUTOBUS pa posle sve ostalo....SREDITE TO SELO DA LICI NA NESTO....
danica- Nova Forumska Persona
- Áðî¼ ïîðóêà : 9
Registration date : 2008-03-09
POTERBNI SU VAM AUTOBUSI,JER NA ZALOST IMATE SAMO LASTU KOJA PROLAZI 2 PUTA NA DAN....TRZITE ZELEZNICKU STANICU....
sestro slatka....o kakvoj zeleznickoj stanici tio pricas! :-P sta treba da se izmesta cela zeleznicka linija??!! :-) ima zeleznicka u novoj ima u staroj...jedino si u pravu da je red voznje malo losiji...i nekim terminima,mada se ne moze reci i da ih nema...prvo i osnovno je voda...Vojka nema vodovod i to bi pod hitno trebalo raditi,i onu skolsku salu zavrsavati da deca imaju gde da se bave nekim aktivnostima...
Sto se tice sredjivanja sela (ulice, centar, park) tu ne moze bas mnogo sta da se promeni,tacno je da i linije Laste nisu savrsene, ali mnogo su vaznije izgradnje: vodovoda, kanalizacije, sportska hale, kapele a i poneko kulturno desavanje...
Pa sta hoces u Vojki je nekada bilo zeleznicke stanice...Eeeeeeeeeeee,pa imate vi onda dosta da radite....Paaaaaa pocnite polako sa sredjivanjem vaseg sela....
BRATE KOD VAS GDE GOD DA SE OKRENES NALETIS NA ZABU...KOD VAS VISE IMA ZABA NEGO LJUDI...Kad izadjem iz Vojke kao da sam izasla sa njive od glave do pete sam u blatu...Ali dobro valjda ce neko od vas biti pametan pa ce poceti da radi nesto po pitanju kanalizacije,vodovoda..itd...da ne nabrajam znate vec sve sami...
Ali nikada mi nece biti jasno,ZASTO ljudi koji ne vole Vojku ili bilo koje drugo mesto,kom nalaze manu posecuju isto???? Ali dobro
lela- Ugledna Forumska Persona
- Áðî¼ ïîðóêà : 176
LELA-AKO SI MISLILA NA MENE...JA MORAM DA DOLAZIM,ZATO STO MI TAMO ZIVI JEDNA VAZNA OSOBA, A ONO GORE NIJE BILO RUGANJE,NEGO KOMENTAR NA TEMU-STA JE NE OPHODNO...
DRAGANA- Ugledna Forumska Persona
- Áðî¼ ïîðóêà : 532
Registration date : 2008-03-12
TO JEST...STA BI PROMENILA...
...ali ti gore nisi nista pisala...sem ako nisi promenila user name?!
Ne-Danica je sestra,ali imamo jednako misljenje....Onaj 1. odgovor na temu smo pisale zajedno...Pa sam zato onoj devojci-mislim da se zove Lela ili tako nesto,u Danicino ime odgovorila da je ono bio samo komentar,a ne ruganje....
SLUŠAJ snaja ja živim u još blatnjavijem delu nego onaj tvoj baæovan pa uživam u mom blatu,bolje mi je to nego asfalt.
Herkules- Ugledna Forumska Persona
- Áðî¼ ïîðóêà : 233
Registration date : 2008-03-03
Eeee,pa jbg Marinko ili ti Herkule ti si na to navikao,ali bilo bi lepse da nema blata....Mada u sustini kod Zokija i nema blata toliko....Koliko ima ovamo dalje.... prema tebi...
...nemojte tako blato je lekovito...ljudi se njime mazu u banjama,a mi VOjcani to imamo za FREE!!! :-)
sta bre pa mi iz Vojke smo pre u Bg-u nego vi iz Krnjace!!! :-)
sta bre pa mi iz Vojke smo pre u Bg-u nego vi iz Krnjace!!! :-)
Stole ss-kako mislis to...Mislis da ces pre ti do Trga Republike iz Vojke,nego ja iz Krnjace....???
kad je milica bila u bolnici brže sam stizao kolima od vojke do bolnice nego od krnjaèe do bolnice
Herkules- Ugledna Forumska Persona
- Áðî¼ ïîðóêà : 233
Registration date : 2008-03-03
Ma daj molim te,svejedno NIKADA vi necete biti blize centru nego mi...Nemojte da zasmejavate ovaj narod sa pricom da ce te pre vi do centra grada nego neko ko je iz Krnjace,Koteza,Borce,Padinske Skele...itd... U zivotu nisam cula vecu glupost...Ako ste toliko pametni razmislite malo pa cete videti da sam upravu...
do trga ne mogu da stignem pre tebe...ti si tu preko pancevackog mosta...to it j ena 10-tak km od Krnjace...ali VOjka je na ok mestu,to hocemo da kazemo,iz Vojke si kod arene ze 15-tak minuta...
E pa da, 'ajde ,ko æe pre da stigne do Arene ili Sava centra ili KBC BK, ili èak Urgentnog!? Da ne prièam o aerodromu!? Mi ga raspalimo autoputem i tu si za 15 ,20 min, a do aerodroma za 10 min. A vi ako vam je gužva možete da samo da "èupate" kosu.
Top- Urednik i ugledni forumaš
- Áðî¼ ïîðóêà : 442
Pa da,ali mi smi pricali o centru Bg-a...A ne o Beogradskoj Areni...itd.........
Page 1 of 2 • 1, 2
Page 1 of 2