Sta biste promenili u Vojki
+6
Dexy
danica
Mitrucin mali
daremyth
StoleSS
10 posters
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Sta biste promenili u Vojki
pa to su izuzetno važni kulturni objekti, atraktivnost i cena mnogih stanova, lokala i objekata zavisi od toga koliko su udaljeni od nekih takvih kapitalnih objekata...
Nekada se mnogo lakše stiže do važnih objekata ako si na periferiji nego u centru, jer su sada gradovi ogromni, a važni objekti se grade po obodima koji su bliži čak mestima van grada nego ljudima iz centra.
Na zapadu je trend selidba u provinciju..ali to naravno podrazumeva odlične i brze veze, što kod nas još nije postignuto, ali će svakako biti za 10 ak godina, pa se razdaljine od 20-30 km neće ni osećati.
danas prosečan Japanac ili Francuz putuje na posao i po 100 km, ali extra brzim vozovima ili brzim autoputevima bez gužvi... mi jesmo daleko od njih ,ali to i nas čeka, živi bili pa videli, ako ne uvedemo mi uvešće nam drugi, sve jedno.. E tada će se daleko više ceniti i Vojka i svi takvi slični krajevi oko velikih gradova...
Nekada se mnogo lakše stiže do važnih objekata ako si na periferiji nego u centru, jer su sada gradovi ogromni, a važni objekti se grade po obodima koji su bliži čak mestima van grada nego ljudima iz centra.
Na zapadu je trend selidba u provinciju..ali to naravno podrazumeva odlične i brze veze, što kod nas još nije postignuto, ali će svakako biti za 10 ak godina, pa se razdaljine od 20-30 km neće ni osećati.
danas prosečan Japanac ili Francuz putuje na posao i po 100 km, ali extra brzim vozovima ili brzim autoputevima bez gužvi... mi jesmo daleko od njih ,ali to i nas čeka, živi bili pa videli, ako ne uvedemo mi uvešće nam drugi, sve jedno.. E tada će se daleko više ceniti i Vojka i svi takvi slični krajevi oko velikih gradova...
Top- Urednik i ugledni forumaš
- ÁđîĽ ďîđóęŕ : 442
Registration date : 2007-05-17
Joj ljudi sta se prepirete?????? Pa ko je uopste hteo da bude blizu centra,ja to da hocu prodala bi imanje i kupila garsonjericu u centru!!!!!!
lela- Ugledna Forumska Persona
- ÁđîĽ ďîđóęŕ : 176
MI SE NE PREPIREMO NEGO RAZGOVARAMO,KOMENTARISEMO....
DRAGANA- Ugledna Forumska Persona
- ÁđîĽ ďîđóęŕ : 532
Registration date : 2008-03-12
ne prepiremo se, samo razgovaramo, trebalo bi na svim temam da bude takva rasprava i to između puno ljudi...
Top- Urednik i ugledni forumaš
- ÁđîĽ ďîđóęŕ : 442
Naravno svako bi trebalo da iznese svoje misljenje....Pozz veliki svima....
u Vojki bi definitivno trebalo menjati sve iz korena ,samo nema ko,ali najpotrebniji su ,po mom mišljenju stručni kadrovi na svim radnim mestima
cica maca- Ugledna Forumska Persona
- ÁđîĽ ďîđóęŕ : 155
Registration date : 2008-03-19
TAKO JE CICA MACO...
kOJI BRE` STRUCNI KADAR... hahahahha planirali smo da osnujemo pri grupi gradjana nekoliko sposobnih i radnih mladjih ljudi po mogucnosti da su zavrsili ili idu na faks i da izadjemo na izbore i da probamo nesto da uradimo za neke buduce generacije u VOjki,ali smo se kasno setili ali za sledece izbore eto nas!!!
StoleSS- Urednik i ugledni forumaš
- ÁđîĽ ďîđóęŕ : 277
Registration date : 2007-05-16
Page 2 of 2 • 1, 2
Page 2 of 2